Installera laddbox

Installation av laddboxar och laddstolpar till elbilar

Sugen på en laddbox hemma eller på kontoret? En laddstation hemma är inte bara bekvämt, utan billigare och säkrare! Just nu pågår en laddstationsrevolution i Sverige. Om du gått och funderat ifall du behöver en laddstation är du långt ifrån ensam.

Fördelar med en privat laddstation

Många elbilsägare idag inte medvetna om de många fördelarna en laddstation kommer med. Laddar du idag i vanliga vägguttag begränsas laddning tills 2,3 KW men med en laddbox får du möjligheten att kunna ladda snabbare och effektivare. Det är också säkrare eftersom en laddbox känner av när batteriet är fullt och kan sluta ladda. Den märker också av potentiella fel och kan avsluta laddningen ifall något uppstår.

Elarbete AB är stolt återförsäljare för Wallbox och erbjuder dig som privatperson och fastighetsägare ett färdigt pris på installation av Wallbox Pulsar Plus.

Vad kostar det att installera en laddbox?

Pris från 8190:- ink montering efter rotavdrag. Men priset på installationen kan variera beroende på vilken modell som passar just dig som kund. Hör av dig till oss så ser vi över vilken modell som passar och syr ihop ett pris enligt de förutsättningar som finns.

Redan en annan laddbox i sikte?

Oroa dig inte! Vi levererar även laddboxar och laddstolpar från andra tillverkare efter önskemål och behov. Är du osäker på vilken du ska välja kan du såklart fråga oss. Men det finns några saker som är viktigt att tänka på när du väljer laddbox.

Smart att tänka framåt

Var smart idag och slipp onödiga och undvikbara kostnader imorgon. Om laddboxen klarar upp till 22 Kw och är utrustad för att hantera 1- till 3-fas laddning kan du behålla laddboxen ifall du byter bil i framtiden. Det kan vara smart att titta på en laddbox med en fast typ 2-kabel eller typ 2-uttag.

Välj mellan flexibel eller smidig laddning!

Det finns mer information runt en laddboxkabel än man kan först tro. Men det finns egentligen 2 stora alternativ just nu. Antingen har bilägaren med sin egna kabel eller så har laddboxen en kabel. En laddbox som saknar en fast kabel sägs ha ett typ 2-uttag. Då behöver varenda person som ska ladda en egen kabel för att kunna ladda på den laddboxen. Själva kabeln heter Mode 3 Typ 2-kabel. Om det är flera människor som ska ha tillgång till laddstationen kan en laddbox med typ 2-uttag vara mer flexibel. Annars finns alternativet att ha en laddbox med en integrerad kabel. En integrerad kabel kan uppfattas som smidigare då du bara kopllar in bilen direkt från laddboxen.

Välkommen att kontakta oss eller skicka en kostnadsfri offertförfrågan idag!

Kostnadsfri offertförfrågan