Elinstallation Gävle

Elinstallationer i Gävle och Sandviken

Vi på Elarbete erbjuder elinstallationer i både nya och befintliga elanläggningar för privatpersoner och företag. Vi hjälper till med allt från att komplettera med nya vägguttag och belysningspunkter till att dra om allt befintligt kablage och montera nya apparater. Våra kompetenta elektriker utför små och stora elinstallationer, allt efter dina önskemål.

Auktoriserade elinstallatörer i Gävle och Sandviken

Alla jobb är lika viktigt för oss på Elarbete och vi är stolta över det vi gör. Det som ligger till grund för Elarbetes uppskattade och kvalitetsinriktade arbete är våra auktoriserade elinstallatörer och elektriker. Det är deras kunskap och expertis som gör att vi att kan fortsätta leverera elinstallationer i världsklass. Du kan vara säker på att våra elektriker har gedigen erfarenhet, relevanta certifikat och engagemanget som krävs för att du ska känna dig trygg. Det är alltid Elarbetes främsta mål att du ska bli mer än nöjd med det du är i behov av. Du vet vad du behöver, vi kan elinstallationen. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med elarbete eller om du bara har frågor. Våra elinstallatörer finns här för dig.

Elinstallatör med fokus på säkerhet och kvalitet  

Elarbete har som vision att ge snabb service och att alltid leverera med kvalitet. Oavsett om det är ett mindre jobb såsom installation av ett extra eluttag eller ett större projekt som exempelvis nybyggnation är du som privatkund och företagskund lika viktig för oss. För att kunna leva upp till våra mål är säkerhet och kvalitet ett måste. Därför har vi alltid lagt vikt vid att vara uppdaterade på kraven för elinstallationsreglerna och göra det ännu bättre. Du som kund kan vara säker på att våra elinstallationsarbeten är noga utformade via elsäkerhetsverkets regler och i de allra flesta fall tar vi det ett steg längre i vårt eget kontrollprogram för att verkligen säkra kvaliteten.

Skicka in en kostnadsfri offert idag så hör vi av oss!

Offertförfrågan