Installera smart belysning

Smart hem belysning

Vi erbjuder smarta hem lösningar från Plejd som är en ledande nordisk leverantör inom smart belysning. Styr dina smarta lampor enkelt med hjälp av en app eller varför inte röststyrt.

Vi installerar trådlös belysning

Oavsett om du står inför en nybyggnation, renovering eller bara vill uppdatera belysningen i hemmet så hjälper vi på Elarbete dig med installationen utan något större ingrepp.

Monteringen går ut på att byta ut befintliga strömbrytare för varje strömkälla mot Plejd styrningen. Du kan sedan styra dina trådlösa smarta lampor i hemmet via telefonen med hjälp av bluetooth eller röststyrning. Skapa scenarion som passar dig, schemalägg belysningen eller låt den styras automatiskt när du inte är hemma i semesterläget. Med smart belysning hemma har du full kontroll på energisparande, ljussättning och kontroll på lamporna även om du inte är där.

Stolt samarbetspartner till Plejd

Plejd är nordens ledande leverantör av smart belysning. Fördelarna med att välja Plejd är deras användarfokus utan krångliga applikationer. De har i över 10år tagit fram belysningsstyrning som är lätt att använda och har den kvalitet som det moderna hemmet eller företaget behöver. Vi på Elarbete är mycket stolta över att kunna erbjuda och installera Plejds smarta belysning till våra kunder.

Kontakta oss så kommer vi fram till en lösning som passar bäst för dig.

Offertförfrågan