Jobba hos oss

Att jobba som elektriker på Elarbete AB

För oss på Elarbete är jobbet mer än bara ett jobb. Vi gillar det vi gör och vårt varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Men det som kanske utmärker oss mest är att vi är ett härligt gäng som har väldigt roligt tillsammans. Vi har så pass roligt under arbetstid att vi även har blivit goda vänner utanför jobbet och umgås även på fritiden. Allt från en fika till att åka på semester ihop, vi gillar helt enkelt varandras sällskap!

Egentligen spelar det inte så stor roll i vad vi gör för att vi ska ha kul när vi ses. Det är allt från kaffestunden innan vi åker ut på jobb på morgonen, en gemensam lunch mitt i veckan eller en AW. Med jämna mellanrum styr vi upp aktiviteter. Då är det ovanligt om inte alla är med, man vill helt enkelt inte missa våra sammanstrålningar!

Alla har vi någon hobby som vi pysslar med på fritiden. Folkrace, MMA, fotboll, bandy och padel för att nämna några av dem. Något vi har gemensamt är att de allra flesta delar ett stort idrottsintresse. Ibland kan det hända att vi hamnar upp på varandras tävlingar eller matcher helt spontant.

Det är vår gemenskap och sammanhållning som gör vår arbetsplats extra speciell!

Jobba hos oss: Ansök

Tycker du precis som vi att Elarbete känns som en härlig arbetsplats? Just nu söker vi inte aktivt efter nya kollegor, men om rätt person dyker upp är vi alltid intresserade. Då vill vi mer än gärna addera härliga personer till teamet!

Tveka inte på att kontakta oss och skicka in en spontanansökan.

Till Spontanansökan

Offertförfrågan